Virkistystä teatterin merkeissä 16.2.2024 ESITYS ON PERUTTU SAIRASTUMISEN VUOKSI. KORVAAVA ESITYS PE 8.3.2024 KLO 18.30! UUDEN LIPUN VOI NOUTAA LUOTTAMUSMIESTOIMISTOLTA

17.1.2024

Vielä on muutama lippu vapaana!

Tehyn Kuopion ao ry Tarjoaa jäsenilleen rentouttavan teatteri-illan esityksen ”Momo” parissa Minna näyttämöllä perjantaina 16.2.2024 klo 18.30.

On tullut aika hypätä seikkailuun! Kuopion kaupunginteatterin ja Tanssiteatteri Minimin yhteistuotannossa sekoittuvat teatteri, tanssi, parkour ja taikuus.

”Kuvittele maailma, jossa kenelläkään ei ole aikaa. Ei aikaa ystäville, ei aikaa mielikuvitukselle eikä seikkailuille. Momolla on kuuntelemisen taito. Totuus on, että hänellä on aikaa kuunnella ihmisten huolia, aikaa leikkiä ystäviensä kanssa, aikaa ihmetellä maailmaa vanhan kadunlakaisija Beppon kanssa ja unelmoida turistiopas Gigin kainalossa.

Elämä kulkisi hyvin omalla mallillaan, mutta kaupunkiin soluttautuvat Aikavarkaat, harmaat herrat. Nämä armottomat agentit huijaavat kaupunkilaiset säästämään aikaansa aikapankkiin, josta sen saisi myöhemmin korkojen kanssa takaisin. Ihmisten elämä muuttuu ankeaksi ja harmaaksi, mutta Aikavarkailla ei ole aikomustakaan antaa säästettyä aikaa takaisin.

Kaikkia huijataan, paitsi Momoa. Kuuntelemisen taidon avulla hän oivaltaa, mitä on meneillään. Rohkea Momo saa apua Mestari Horalta ja kilpikonna Kassiopeialta, ja yhdessä he käyvät taisteluun voittamattomalta tuntuvaa vihollista vastaan”. Teatterilippuja on varattu 40 kpl. Esityksen omavastuu 5 euroa jäsen,

Sitovat ilmoittautumiset 31.1.2024 mennessä tekstiviestillä puh. 044 718 6781. Kerro nimesi ja työpaikkasi.

Lipun voit lunastaa luottamusmiestoimistolta, Savotalo, Tulliportinkatu 17 B,3 krs, th 309, 29.1.–8.2. klo 8–13 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan. Lipun voit  maksaa ao:n tilille saamallasi viitenumerolla.

Peruuttamattomasta poisjäännistä perimme todelliset kustannukset 10 euroa.

TERVETULOA!